Të gjitha kategoritë
EN

Profili i kompanisë

Weifang JS Chemical Co., Ltd. është një kompani globale e tregtisë dhe prodhimit të kimikateve me seli në WEIFANG CITY, KINA. Me parimin e tregtisë së ndershme dhe të favorshme, shërbim me cilësi të lartë dhe zhvillim të qëndrueshëm. Ne kemi krijuar marrëdhënie biznesi afatgjatë dhe të qëndrueshme me shumë ndërmarrje të famshme kimike brenda dhe jashtë vendit dhe kemi fituar mbështetje dhe besim të madh nga klientët tanë.

Pamje

Hot Product

 • Kimi kimik i trajtimit të ujit
 • Aditivët e ushqimit
 • Kimike bazë
 • Seria Antraquinone
 • Kimikatet e plehrave
 • Agjenti i tharjes
 • Çmimi në fabrikë Trajtimi i ujit të pijshëm Koagulues kimik 30% Klorid polialuminium PAC
  Çmimi në fabrikë Trajtimi i ujit të pijshëm Koagulues kimik 30% Klorid polialuminium PAC
 • Pishina e trajtimit të ujit Acid kimik Trichloroisocyanuric Acid Tcca 90% Pllaka Klori
  Pishina e trajtimit të ujit Acid kimik Trichloroisocyanuric Acid Tcca 90% Pllaka Klori
 • Trajtimi i ujit me pishina nadcc 56% 60% Dichloroisocyanurate natriumi (SDIC)
  Trajtimi i ujit me pishina nadcc 56% 60% Dichloroisocyanurate natriumi (SDIC)
 • CAS 108-78-1 Tripolycyanamide 99.8% Pluhur i Melaminës së Bardhë Për Kimikatet e Pllakave
  CAS 108-78-1 Tripolycyanamide 99.8% Pluhur i Melaminës së Bardhë Për Kimikatet e Pllakave
 • Thekon të Bardha që Përdoren për Industrinë e Bojrave 85-44-9 Phthalic Anhydride PA
  Thekon të Bardha që Përdoren për Industrinë e Bojrave 85-44-9 Phthalic Anhydride PA
 • Çmimi i fabrikës CAS 7446-70-0 Klorur Alumini Anhydrous Alcl3
  Çmimi i fabrikës CAS 7446-70-0 Klorur Alumini Anhydrous Alcl3
 • Prodhues 2-Etil Anthraquinone i garantuar me cilësi me certifikim të arritjes
  Prodhues 2-Etil Anthraquinone i garantuar me cilësi me certifikim të arritjes
 • Prodhuesi 4-6 MM Sulfat magnezi Heptehidrat Sulfat magnezi
  Prodhuesi 4-6 MM Sulfat magnezi Heptehidrat Sulfat magnezi
 • Prodhuesi 1-3 MM Sulfat magnezi Heptehidrat Sulfat magnezi
  Prodhuesi 1-3 MM Sulfat magnezi Heptehidrat Sulfat magnezi
 • Prodhuesi 0.1-1 MM Sulfat magnezi Heptehidrat Sulfat magnezi
  Prodhuesi 0.1-1 MM Sulfat magnezi Heptehidrat Sulfat magnezi
 • Thërrëse rruaza me xhel silicë të bardhë
  Thërrëse rruaza me xhel silicë të bardhë
 • Shitja e drejtpërdrejtë e fabrikës 94% -97% Pluhur grimcuar klorid kalciumi pa ujë
  Shitja e drejtpërdrejtë e fabrikës 94% -97% Pluhur grimcuar klorid kalciumi pa ujë
 • Shitje e nxehtë Agjenti i tharjes së lagështisë tharëse, Aktivizues i aluminit
  Shitje e nxehtë Agjenti i tharjes së lagështisë tharëse, Aktivizues i aluminit

Lajme

Pamje