Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

Klientët iranianë vizitojnë fabrikën

Koha: 2017-04-21 Goditjet: 114

Më 21 Prill 2017, klienti iranian, i shoqëruar nga menaxheri i Departamentit të Biznesit Ndërkombëtar, Tan Jian, vizitoi fabrikën tonë. Të dy palët patën një diskutim të përzemërt dhe miqësor për bashkëpunimin në blerjen e produkteve të kompanisë sonë. Më pas i ftuari vizitoi fabrikën dhe dha vlerësimin më të lartë.