Të gjitha kategoritë
EN

home>Lajme

Chee Co., Ltd, një kompani e huaj, erdhi në kompaninë tonë për hetim në terren mbi çështjet e bashkëpunimit midis dy palëve

Koha: 2019-09-04 Goditjet: 154

Më 4 shtator 2019, Z. Thova, Menaxher i Përgjithshëm i Tajlandës Water Treatment Chee Co., Ltd, së bashku me znj. Sasi, Menaxher i Departamentit të Blerësve dhe palë të tjera erdhën në kompaninë tonë për të kryer hetime në terren mbi bashkëpunimin midis dy palët.

信 图片 _20210413152058  信 图片 _20210413152106  信 图片 _20210413152110