Të gjitha kategoritë
EN

home>Rreth Nesh

Weifang JS Trading Co., Ltd. është një kompani globale e tregtisë dhe prodhimit të kimikateve me seli në WEIFANG CITY, KINA. Fabrika jonë me seli në Weifang menjie kimike CO, LTD është e vendosur në Zonën e Zhvillimit Ekonomik-Teknologjik Binhai (një zonë kombëtare e zhvillimit ekonomik dhe teknologjik) të Weifang.
Me parimin e tregtisë së ndershme dhe të favorshme, shërbim me cilësi të lartë dhe zhvillim të qëndrueshëm. Ne kemi krijuar marrëdhënie biznesi afatgjatë dhe të qëndrueshme me shumë ndërmarrje të famshme kimike brenda dhe jashtë vendit dhe kemi fituar mbështetje dhe besim të madh nga klientët tanë.
Aktualisht, fabrika ka uzinë 2-etilantrakinone prej 3000 ton/vit me të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale, e cila ka arritur nivelin e avancuar teknologjik në Kinë, klorur alumini anhidrik 2,500 ton/vit, klorur polialumini 30 000 ton/vit, magnez 100 ton/vit, Veç kësaj, është një zinxhir i plotë furnizimi me impiante mbështetëse, si TCCA (acidi trikloroizocianurik), dikloroizocianurat natriumi (SDIC), acidi cianurik, pluhur melamine, acid citrik etj. Ne posedojmë R&D dhe dizajn profesional aftësitë, kapaciteti prodhues shumë i aftë dhe sistemi i përsosur i shërbimit pas shitjes. Ne gjithashtu kemi marrëdhënie të shkëlqyera me klientët dhe tregje të mundshme premtuese në Indonezi, Malajzi, SHBA, Poloni, Rusi, Singapor, Pakistan, Turqi, Vietnam, Brazil, Tajlandë etj.
Weifang JS Trading Co., Ltd do t'i përmbahet gjithmonë filozofisë së funksionimit të "Lëri punonjësit të lumtur, klientët të kenë sukses, të kontribuojnë në shoqëri" dhe u ofron klientëve shërbime me cilësi të lartë me anë të produkteve të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë me kosto efektive. dhe konsulencë të ekipit të ekspertëve të lartë.